Mylder: Reise, siste 10 saker
Dette er kommunene med høyest og lavest lønnsnivå på Kanariøyene (Canariajournalen)
Gjennomsnittsinntekten på Kanariøyene er 22.591 euro brutto per person før avdrag av skatt og trygdeavgift. Her er en oversikt over inntektsnivået i de rikeste og fattigste kommunene. (Canariajournalen)
Nesten halvparten av innbyggerne på Kanariøyene lever på fattigdomsgrensen (Canariajournalen)
44,6 prosent av Kanariøyenes befolkning risikerer fattigdom og sosial utestengelse, en større andel enn i noen andre spanske regioner. (Canariajournalen)
Nytt flyselskap tar i bruk Airbus A350 (Hangar)
Air Mauritius blir fra i dag ny operatør av Airbus A350 når selskapet har fått overlevert sitt første av seks slike fly. Flyselskapet skal operere seks Airbus A350-900 med 396 seter hvor 28 er i businessklasse og 298 er i økonomiklasse. Selskapet leier flyet fra AerCap og opererer fra før en flåte med Airbus A340, … (Hangar)
Vikingposten lager web-serie med norsk produksjonsselskap (Spaniaavisen)
Wannabees Film & TV og Vikingposten er godt i gang med innspillingen av en ny web-serie på Costa Blanca. (Spaniaavisen)
Norge får katapultsentre for framtidsrettet materialteknologi og avansert vareproduksjon (Innovasjon Norge)
SINTEF Raufoss Manufacturing AS og Elkem AS er tatt opp i den nye ordningen Norsk katapult. De får i oppdrag å etablere nasjonale testsentre som skal være et tilbud til innovative bedrifter fra hele landet.   (Innovasjon Norge)
Den største banden som smuglet mennesker til Kanariøyene er sprengt av politiet (Canariajournalen)
Politiet har avslørt den største av organisasjonene som smuglet mennesker i småbåter fra Vest-Afrika til Kanariøyene og arrestert de to gjenglederne i Marokko. (Canariajournalen)
Fikk to businessbilletter til Kina «nesten gratis» (Hegnar.no: Reise)
De fleste har et eller annet bonusprogram når de er ute og flyr, kanskje uten å tenke så mye over det. Vi testet hvor lett det kan være å få de gode billettene og overnatting til halv pris. (Hegnar.no: Reise)
Bobilturistene «invaderer» Torrevieja-kysten (Spaniaavisen)
Det finnes ikke noe offentlig tilbud til bobilturistene i Torrevieja, men de kommer og de er mange. (Spaniaavisen)
Siste: Air Berlin-fly satt i arrest på Island (Hangar)
Det islandske flyplasselskapet Isavia, tilsvarende norske Avinor, har satt ett Airbus-fly fra det tyske flyselskapet Air Berlin i arrest på flyplassen ved Keflavik. D-ABDX landet torsdag kveld på flyplassen som rute AB3938, da slo flyplasselskapet til og hindret mannskapet å klargjøre flyet for returen til Tyskland. Isavia skriver på sine nettsider at flyet holdes tilbake … (Hangar)
Airbus A330 beskutt på flyplass i Tripoli – satt på bakken i lengre tid (Hangar)
Et Airbus A330-200 fly (5A-LAR) hos flyselskapet Libyan Airlines ble for få dager siden truffet ev en rekke skudd i forbindelse med skyting på flyplassen i Tripoli. Flyselskapet operer ut fra en av de farligste flyplassen i verden og 17. oktober måtte flyplassen evakueres og stenges i 48 timer mens det foregikk kamper inne og … (Hangar)