Mylder: Reise, siste 10 saker
Airbus kutter produksjonen av A380 til seks fly i året (Hangar)
Flyprodusenten Airbus vurderer å kutte Airbus A380-produksjonen ned til kun seks fly i året. Manglende salg av flytypen og utsettelser av nye leveranser gjør at selskapet vurderer å kutte produksjonen til det halve av i dag. Det kommende år skal det produseres 12 kjempefly, mens det i 2019 blir produsert åtte fly. Nå reduseres produksjonen … (Hangar)
SAS leverte milliardoverskudd (Hangar)
Flyselskapet SAS la i dag frem årsresultatet som er for regnskapsåret 2016 til 2017.  SAS presenterte et regnskap med inntekter som har økt til 42,65 milliarder svenske kroner. Det betyr at selskapet i perioden november 2016 til oktober 2017 har økt inntektene fra 39,46 milliarder til 42,65 milliarder heter det i en pressemelding. Direktør i … (Hangar)
Brukte syv timer på flytur fra Berlin til London – endte opp tilbake i Berlin (Hangar)
En lang rekke flyvninger har blitt kansellert og forsinkelsene har stått i kø de siste dagene da snøfall i deler av Europa har skapt kaos i flytrafikken. Passasjerer på British Airways rute BA983 er nok noen av de kanskje mest fortvilte etter flyet de skulle med til London først ble forsinket i to timer, deretter … (Hangar)
Arlanda selger hotell til norske investorer (Hangar)
De norske investorselskapene Wenaasgruppen AS og O.G. Ottersland AS har gjennom etableringen av det svenske selskapet  Pareto Securities inngått avtale med Swedavia, driftselskapet bak Arlanda flyplass, om kjøp av hotelleiendom ved flyplassen. Det er et nytt hotell med 503 rom som er under oppføring i SkyCity på Arlanda som nå er solgt til de norske investorene. I … (Hangar)
​Passasjervekst i november (Travel News)
Antallet passasjerer som reiste over Avinors lufthavner økte med 3,2 prosent i november, sammenliknet med fjoråret. Totalt reiste 2,66 millioner passasjerer over lufthavnene i perioden. The post ​Passasjervekst i november appeared first on TravelNews . (Travel News)
Slik blir reiselivsåret 2018 (Travel News)
Mange piler peker oppover. Likevel møter norsk reiselivsbransje betydelige utfordringer i året som kommer. Ny teknologi blir både en berikelse og en svøpe – i tillegg til den lave kronekursen. The post Slik blir reiselivsåret 2018 appeared first on TravelNews . (Travel News)
Reiselivet mindre optimistisk (Travel News)
Det er en liten nedgang i reiselivets forventninger til markedsutsiktene i 2018, sammenlignet med foregående kvartal, viser NHOs økonomibarometer for fjerde kvartal. Samtidig er reiseliv fortsatt den mest optimistiske næringen. The post Reiselivet mindre optimistisk appeared first on TravelNews . (Travel News)
SAS går optimistisk ind i det nye år (Stand By (dk))
LUFTFART: Resultatet blev det bedste nogensinde, og flyselskabet går ind i 2018 med masser af optimisme efter et resultat for regnskabsåret, der sluttede med udgangen af oktober på 1,7 milliarder kr. før skat. Flyselskabet er mere velpolstret end længe. (Stand By (dk))
Norwegian bankes på børsen (Hegnar.no: Reise)
Kjøp dagens eAvis! Du kan kjøpe dagens avis som en digital eAvis direkte i nettleseren eller via vår... (Hegnar.no: Reise)
11. desember – 10 år siden første Airbus A380 landet på Oslo Lufthavn (Hangar)
I dag 11. desember er det nøyaktig 10 år siden den aller første Airbus A380 landet på Oslo Lufthavn. Det var i forbindelse med at flyprodusenten Airbus ønsket å teste flyet under freezing fog forhold at flyet som var under sertifiseringsprosessen, tok turen innom Oslo. Flyet hadde startet fra Toulouse i Frankrike ved 11-tiden tirsdag … (Hangar)